Avatar Giysi Giydirme Oyunu

Fantasy Avatar Anime Dress Up
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Avatar Giysi Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır ?

Avatar giysi giydirme oyunu oynamaya başlarken menü sayfasında bulunan 6 farklı kızdan birinin üzerine tıklayarak seçiyorsunuz. Giydirme ekranının sol tarafında menü butonları ve sağ tarafında ise menülerin içinde bulunan seçenekleri görüyorsunuz. Menü butonlarında farklı tarzlarda kıyafetler, takı, silahlar ve ayakkabı modelleri bulunuyor.

Kıyafet menülerini kullanarak kızlara tek parça elbise, etek, pantolon, çorap seçerek bir kombin oluşturuyorsunuz. Bileklik, kolye ve küpe seçerek takı takıyorsunuz. Son olarak ta kombine uygun ayakkabı, çanta ve evcil hayvan seçerek kızlara yeni bir tarz oluşturuyorsunuz. Menü butonları ve seçeneklerin alt ve üst tarafındaki ok butonlara tıklayarak hem diğer menüleri hemde menülerin içinde bulunan diğer seçenekleri inceleme fırsatınız oluyor. Üzerine tıkladığınız seçeneği kızların üstünde görebilirsiniz.

Ekranın üst tarafındaki fotoğraf makinesi butonuna tıklayarak tasarladığınız kızın resmini bilgisayarınıza indirebilirsiniz. GERİ butonuna tıklayıp ana sayfaya dönerek farklı bir kız seçip avatar giysi giydirme oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Yorumlar
aslı oyun guzel 2023-03-01 16:59:02
Ömürhan ÇAYIR gezel 2021-12-19 20:33:57
Yorum Yaz