Barbie Prenses Giydirme Oyunu

Princesses Eloping In Style
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Barbie Prenses Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır ?

Barbie prenses giydirme oyunu ile farklı bir farklı ülkelerde evlilik yapıp farklı kültürleri tanımak isteyen Disney kızlarına makyaj yapıp kıyafet seçimi yapıyorsunuz. Menü sayfasında her bir prenses kızın resmi bulunuyor. Resimlerin üzerine tıklayıp prensesleri sırayla ekrana getieiyorsunuz. İlk önce kızlara makyaj yapıyorsunuz. Ekranın sağ tarafında bulunan ruj, göz makyajı, kirpik çeşidi ve yanaklara sürülen fondaten rengi menü butonları bulunuyor. Her bir menünün içindeki seçenekler ekranın sol tarafında görünüyor. İstediğiniz seçeneği kızın yüzüne uygulamak için seçeneğin üzerine tıklamanız yeterlidir. Sağ alt taraftaki OK butonuna tıklayarak bir sonraki aşamaya geçiş yapabilirsiniz.

Giydirme bölümlerinde ekranın sol tarafında giysi dolabı ve sağ tarafında ise disney kızları bulunuyor. Dolabın alt tarafındaki sağ ve sol ok butonlarına tıklayarak dolabın diğer bölmelerine geçiş yapabilirsiniz. Raflarda bulunan seçeneklerin üzerine tıklayıp kızları giydirebilirsiniz. Dolaptan prensesler için kıyafet, saç modeli ve takı seçebilirsiniz. Aynı işlemleri her 4 kız içinde gerçekleştirerek barbie prenses giydirme oyunu oynamayı tamamlayabilirsiniz. 

Yorumlar
ceren (ilk yorumu yapanla aynı kişi) defalarca kez oynuyorum ya çok teşekkürler REKOR OYUN İYİKİ VARSIN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜRLER 2021-03-31 15:48:48
ceren çok ama çok güzel mutlaka oynamalısınız 2021-03-31 15:41:57
Rana HERKES PUBG OYNUYOR BEN İSE GİYDİRME OYUNLARI OYNUYORUM OYUNU BEĞENDİM HERKESE TAVSİYE EDERİM 2021-03-31 11:20:56
Yorum Yaz