Kelebek Eşleştirme 3 Oyunu

Butterfly
Tam Ekran
https://html5.gamedistribution.com/a73b97bb497a403da47899775e37ddaf/
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Kelebek Eşleştirme 3 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Kelebek eşleştirme 3 oyunu ile aynı tür ve cinsten olan hayvanların üzerine sırayla tıklayarak yok olmalarını sağlıyorsunuz. Seçtiğiniz hayvanlar arasında çizgilerden oluşan bir bağ çizilmesi gerekiyor. Çizilen bağ en fazla 2 defa kıvrım oluşturuyor. Yani çizilen çizgiler "I", "L", "U" ve "Z" harflerinin şekillerini alabiliyor. Bölümlere başlarken önce yanyana yada bir köşesi boş kenarlardaki hayvanları seçip yok ederek kendinize boş alanlar yaratmaya çalışıyorsunuz.

Ekranın sol tarafında bölümü tamamlamak için verilen süreyi takip edebilirsiniz. Hayvanları yok ettikçe ek süre kazanıyorsunuz ve kazandığınız bu süre sol taraftaki bareme otomatik olarak ekleniyor. 

Ekranın sağ tarafındaki büyüteç butonuna tıklayarak ip ucu ve saat butonuna tıklayarak ek süre alabilirsiniz. SHUFFLE butonuna tıklayarak ta ekrandaki hayvanları yeniden farklı bir biçimde dizebilirsiniz. Menü butonlarını kullanarak hayvanların dizilimini 3 defa değiştirebilirsiniz. 3 defa ip ucu alabilirsiniz. Verilen süreyi dikkatli kullanmak için hızlı bir şekilde aynı seçeneklerin üzerine tıklayıp ekrandaki tüm hayvanları yok ederek kelebek eşleştirme 3 oyunu oynamayı tamamlayorsunuz. İlerleyen bölümlerde hayvanları eşleştirdikçe kalan hayvanlar sağa, sola, yukarı yada aşağıya doğru kayıyor. Bazı bölümlerde ise köşelere yapraklar yerleştirilerek eşleştirme işlemine izin verilmiyor. Mobil marketlerde Butterfly adıyla da bulunan bu uygulamayla keyifli vakit geçirmenizi diliyoruz.

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.
Yorum Yaz