Squid Game 3 Oyunu

Squid Game Kalamar
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Squid Game 3 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Squid game 3 oyunu yeşil ışık kırmızı ışık, şeker kesme, halat çekme ve cam merdiven üzerinde yürüme olmak üzere 4 bölümden oluşuyor. İlk bölümde arkası dönük olan ebe kıza yakalanmadan parkurda koşuyorsunuz. Parkuru kıza yakalanmadan 60 saniye içersinde parkurun sonundaki kırmızı çizgiye ulaşarak bölümü tamamlıyorsunuz. Kız arkasını döndüğünde hareket ederseniz yanıyorsunuz ve keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülüyorsunuz.

İkinci bölümde daire, üçgen, şemsiye ve yıldız şeklindeki şeker kalıplarından nesneleri çıkarmaya çalışıyorsunuz. Şekiller kırılırsa yanıyorsunuz. Ekranın üst tarafında görünen süre içersinde görevi tamamlayamazsanız da yanıyorsunuz. Şeker kesme işlemini fareyi yada parmağınızı basılı tutup yok etmek istediğiniz kısımlar üzerinde sürükleyerek gerçekleştiriyorsunuz.

Üçüncü bölümde yüksek bir platform üzerinde takım olarak halat çekme yarışı yapıyorsunuz. Ekrana hızlı hızlı tıklayarak rakip takımı kendinize doğru çekiyorsunuz. Uçurumdan aşağıya düşen takım yanıyor ve diğer takım bir sonraki bölüme geçiyor. Son bölümde ise cam merdiven üzerinde yürüyorsunuz. Cam basamaklar yan yana iki sıra halinde dizilmiştir. Her iki camdan biri kırılgan diğeri de sağlamdır. Sağlam olan camlar yarışa başlamadan önce parlayarak size gösteriliyor. Bu camları aklınızda tutup onların üzerinde zıplayarak parkuru tamamlıyorsunuz. Her bölüm sonunda para ödülü kazanıyorsunuz. Hiç yanmadan tüm görevleri tamamlayarak squid game 3 oyunu oynayın ve büyük para ödülünü kazanmaya çalışın.

Yorumlar
YAĞMUR bu oyuna tek kelimeyle bayıldım 2022-01-23 20:57:31
sinir 2inci bölüm çok sinir 2021-12-12 13:30:40
Yorum Yaz