Squid Game Craft Oyunu

Squid Craft Online
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Squid Game Craft Oyunu Nasıl Oynanır ?

Squid game craft oyunu oynarken fare yada parmağınızı ekran üzerinde ileri geri ve sağa sola sürükleyerek karakterinizi kontrol edebiliyorsunuz. Menü sayfasında WORLD 1, WORLD 2, WORLD 3, WORLD 4 ve WORLD 5 olmak üzere 5 farklı zorluk derecesi bulunuyor. Zorluk dereceleri parkura yerleştirilen engel ve bariyerlerden oluşuyor. Engel ve bariyer sayısı arttıkça bölümlerin zorluk dereceleri de artıyor.

Parkuru tamamlamak için toplamda 64 saniye süre veriliyor. Kızın arkası dönükken sağ üst köşede yeşil ışık yanıyor. Yeşil ışık yanıkken parkurda ileri doğru ilerliyorsunuz. Kızın yönü size doğru dönükken sağ üst köşede kırmızı ışık yanıyor ve kırmızı ışık yanıkken hareket etmeden sabit durmanız gerekiyor. Eğer kız size doğru dönükken hareket ederseniz keskin nişancılar tarafından vurularak öldürülüyorsunuz. Öldüğünüzde yarış dışı kalıyorsunuz ve yeniden yarışa başlayarak online squid game craft oyunu oynamaya başlıyorsunuz.

Yorumlar
eylul oyun cok guzel ama ebe olan kiz cok cirkin yarismacilar da guzel askerlerin uzu kapali oldugundan cok kotu bence askerlerin yuzu acik olmali 2022-02-03 12:04:16
Yorum Yaz