2248 Sayı Birleştirme Oyunu

2248 Musical
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

2248 Sayı Birleştirme Oyunu Nasıl Oynanır ?

2248 sayı birleştirme oyunu 5 sütun 8 satır olmak üzere toplam 40 kareden oluşuyor. Her harede 2'nin katlarından oluşan sayılar rastgele yerleştirilmiştir. Yan yana, üst üste yada çapraz konumlarda bulunan aynı sayıların üzerini fare yada parmağınızla tıklayıp çizerek yeni sayılar elde ediyorsunuz. Eğer birleştirdiğiniz sayı adeti iki tane ise yeni sayı çizilen seçilen sayıların iki katı değerindedir. Üç tane sayıyı çizip birleştirdiyseniz yeni sayı seçilen sayının üç katı değerinde oluşuyor. Yeni oluşan sayı son çizilen kutuda birleşiyor. Diğer kutulardaki rakamlar yok oluyor. Bu durumda üst taraftaki kutular boşalan yerleri dolduruyor. En üst satıra da yeni rakamlar geliyor.

2248 sayı birleştirme oyunu oynarken her hamlenizi sonraki hamlelerinizi de düşünerek yapmanız gerekiyor. Alanın alt tarafında küçük değerlikli sayılar bırakmamaya özen göstermelisiniz. Rakamları alt tarafa doğru büyüterek ilerlemeniz gerekiyor. Bu şekilde sonraki hamleler için alan açılmış oluyor.

Ekranın alt tarafındaki çekiç butonuna tıklayarak istediğiniz kutuyu parçalayarak yok edebiliyorsunuz. Yer değiştirme butonuna tıklayarak herhangi iki kutunun yerini karşılıklı olarak değiştirebilirsiniz. Bomba butonuna tıklayarak seçtiğiniz bölgedeki kutuları topluca yok edebilirsiniz. Duplicate butonuna tıklayarak herhangi iki kutunun değerini istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.
Yorum Yaz