Motocross Yarışı Oyunu

Unblocked Motocross Racing
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Motocross Yarışı Oyunu Nasıl Oynanır ?

Motocross yarışı oyunu oynarken "W, A, S, D" ve yön tuşlarıyla motoru kontrol ediyorsunuz. SHIFT butonuna tıklayarak nitro hız özelliğini açıyorsunuz. Aynı işlemleri cep telefonları ve mobil tabletlerde sağ sol ve yukarı aşağı butonlarına tıklayarak gerçekleştiriyorsunuz. NİTRO butonuna tıklayarak ta hızınızı arttırıyorsunuz.

Orman parkuruna sizinle beraber 6 motor katılıyor. Parkur çukurlar, tümsekler, tepelik alanlar ve virajlardan oluşuyor. Parkur ormanlık alandan oluştuğu için eğer patika yoldan çıkarsanız motorunuz ağaçların içine giriyor. Ormandaki ağaçlardan birine çarparsanız motorunu devriliyor. Motor devrildiğinde yeniden doğarak mücadeleye kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Böylece zaman kaybı yaşadığınız için sıralamada geriye düşüyorsunuz. Parkurun düz bölgelerinde nitro hız özelliğini açarak motorun hızını arttırıp rakiplerinizi geçebilirsiniz. 

Bölümü tamamlamak için parkuru iki defa turlamanız gerekiyor. 2 tur sonunda parkuru lider olarak tamamladığınızda mücadeleyi kazanıyorsunuz ve bir sonraki bölüme geçiş hakkı kazanıyorsunuz. Eğer lider olarak parkuru tamamlayamazsanız motocross yarışı oyunu oynamayı kaybediyorsunuz ve böylece aynı bölüme tekrardan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Bölümleri tamamladıkça para ödülü kazanıyorsunuz. Kazandığınız paraları kullanarak GARAGE kısmından yeni motor satın alabilirsiniz. Toplamda 10 bölüm bulunuyor. Satın aldığınız yeni motor ile 10 bölümün hepsini lider olarak tamamlayarak eğlenceli ve macera dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.
Yorum Yaz