Hydro Storm 2 Oyunu

Hydro Storm 2
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Hydro Storm 2 Oyunu Nasıl Oynanır ?

Hydro Storm 2 oyunu oynarken "A, S, D, W" ve yön tuşlarını kullanarak jetskiyi kullanıyorsunuz. "X" ve "Z" ile ateş ediyorsunuz. "ESC" veya "P" ile yarışı duraklatıyorsunuz.

Toplamda 6 farklı harita bulunuyor. Yarışları ilk 3'te tamamladığınızda sıradaki haritanın kilidi açılıyor. 3 farklı jetski bulunuyor. Her jetski sağlamlık, hız ve silah atma gibi farklı özelliklere sahiptir. Yarış tarzına göre bunlardan birini seçip hydro storm 2 oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Parkurda ilerlerken sağlık ve cephane kutularını alarak gücünüzü arttırın. Mayın, bomba ve tuzaklara yakalanmadan parkurda ilerleyin. Önünüze geçen yarışmacılara ateş edip bomba atarak öldürüyorsunuz. Rakipleriniz tarafından vurulduğunuzda yada mayınlara yakalandığınızda ölüyorsunuz. Öldüğünüzde kaldığınız yerden yeniden doğarak yarışa devam ediyorsunuz. Toplamda parkuru 3 defa turluyorsunuz. PArkuru ilk 3'te tamamladığınızda sonraki parkurda yarış yapma hakkını kazanıyorsunuz. Ekranın sağ alt köşesinden sıralamanızı ve sol tarafta ise kalan cephanenizi takip edebilirsiziniz.

Yorumlar
Bu oyun için ilk yorum yazan sen olmak ister misin?
Oyun hakkındaki düşüncelerini ziyaretçilerimizle paylaş.
Yorum Yaz