Kalamar Oyunu

Survival
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Kalamar Oyunu Nasıl Oynanır ?

Kalamar oyunu tıpkı Squid game dizisinde olduğu gibi  kırmızı ışık yeşil ışık, şeker kesme ve cam köprü üzerinde yürüme olmak üzere 3 bölümden oluşuyor. İlk bölüm kırmızı ışık yeşil ışıktır. Yarışmacı yeşil ışık yanarken koşuyor. Kırmızı ışık yanarkende duruyor. Eğer kırmızı ışık yanarken hareket ederseniz keskin nişancılar tarafından öldürülüyorsunuz. Parkuru tamamlamak için 30 saniye süre veriliyor. Kalan süre ve yanan kırmızı yeşil ışıklar ekranın üst tarafında görülüyor.

İkinci bölümde üçgen, daire, yıldız ve şemsiye şeklindeki şeker kalıpları bulunuyor. Her kalıbın içinde ince bir iğne de bulunuyor. Kalıpların içinden şekerleri kırmadan çıkartarak bölümü tamamlıyorsunuz. Bu işlem için yine 30 saniye süre veriliyor. Kalan süre ekranın üst tarafında görünüyor. Son bölümde ise cam merdiven üzerinde yürüyüp çıkış kapısına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Köprü iki sıra halindeki cam basamaklardan oluşuyor. Yan yana bulunan basamaklardan biri kırılıyor diğeri kırılmıyor. Yarışmacıları kırılmayan camların üzerinden yürütüp çıkış kapısına götürerek kalamar oyunu oynamayı tamamlıyorsunuz.

Yorumlar
Oyun sevdalısı oyun güzel ama sinyal falan vermiyor ve ne zaman duracak bilemiyoruz. ayrıca bazen durunca bile öldürüyor. düzeltirseniz sevinirim. 2021-11-14 12:47:35
sehy oyun güzel ama zor 2021-11-11 18:04:29
Yorum Yaz