Roket Araba Yarışı Oyunu

Racing Rocket 2
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Roket Araba Yarışı Oyunu Nasıl Oynanır ?

Roket araba yarışı oyunu oynarken sağ yön tuşuyla gaza, sol yön tuşuyla da frene basıyorsunuz. Yukarı yön tuşuyla şerit değiştiriyorsunuz. Aynı işlemleri ekranda bulunan gaz, fren ve direksiyon butonlarına tıklayarak ta gerçekleştirebilirsiniz. 

MISSION yani bölümlü ve ENDLESS yani sonsuz olmak üzere 2 farklı yarış türü bulunuyor. Bölümlü seçeneğin her bölümünde farklı bir görevi yerine getiriyorsunuz. İlk bölüme 2 tane traktör yarış yapıyor. Parkurda bulunan benzin bidonlarını toplayarak yakıt deponuzu dolduruyorsunuz. Altınları ve mücevherleri toplayarak para kazanıyorsunuz. Ekranın alt tarafında yakıt deponuzun durumunu takip edebilirsiniz. Diğer bölümlerde belli bir süre içersinde gidilecek yol miktarı yada toplanacak altın miktarı gibi görevler veriliyor. Verilen görevleri ekranın sağ üst köşesinden takip edebilirsiniz.

GARAGE kısmından yeni arabalar satın alabilirsiniz yada mevcut arabanızın motor, süspansiyon, fren ve yakıt deposu özelliklerini geliştirebilirsiniz. Böylece sonraki bölümlere özellikleri geliştirilmiş araçlarla başlayarak roket araba yarışı oyunu oynamaya devam edebilirsiniz.

Yorumlar
saygılar çok iyi 2022-02-18 16:01:46
Yorum Yaz