Motorlu Kurye Oyunu

Delivery Racer
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Motorlu Kurye Oyunu Nasıl Oynanır ?

Motorlu kurye oyunu oynarken fare yada parmağınızı ekran üzerinde sağa sola sürükleyerek kargo paketi taşıyan çocuğu kontrol ediyorsunuz. Ekrana tıkladığınız sürece motor hareket ediyor. Tıklama işlemini sonlandırdığınızda ise motor duruyor.

Parkur yoğun trafik, tranvay güzergahı yol çalışması ve kapalı yollardan oluşuyor. Yolda park etmiş arabalara, bariyerlere ve tranvaylara çarparsanız ölerek yanıyorsunuz ve aynı bölüme tekrardan başlamak zorunda kalıyorsunuz. Kavşaklara ve dörtyol ağızlarına gelince trafik ışıklarının durumuna göre hareket etmeniz gerekiyor. Kırmızı ışıklarda durup beklemeniz gerekiyor. Yeşil ışık yandığı zaman ise harekete geçmeniz gerekiyor.

Yol kenarlarında kargo teslimat noktalarına yanaşınca posta kutusuna kargo paketlerini yda gazeteleri koyarak görevleri tamamlıyorsunuz. Ekranın üst tarafında teslim edilen kargo paket sayısı ve kazanılan para miktarı görünüyor. Kaza yapmadan tüm paketleri teslim edip parkurun sonundaki FINISH noktasına ulaşarak bölümü tamamlıyorsunuz. Kazandığınız paralarla yeni motor yada elbise satın alabilirsiniz. Sonraki bölümlere daha hızlı motor ve koruyucu kıyafetlerle başlayarak motorlu kurye oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Mobil marketlerde Delivery Racer adıylada bulunan bu uygulamayla keyifli vakitler geçirmenizi diliyoruz.

Yorumlar
BERAT MÜKEMMEL 2022-10-14 11:06:22
cemre solmaz arkadaşlar oyun güzel. instagrama hikaye attım ordan bakabilirsiniz 2021-10-31 08:26:20
merhaba oyun çok güzel 2021-10-29 15:32:50
Yorum Yaz