Mükemmel Elbiseler Oyunu

Ever After High İnsta Girls
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Mükemmel Elbiseler Oyunu Nasıl Oynanır ?

Mükemmel elbiseler oyunu ile farklı bir tarz denemek isteyen 4 instagram fenomeni kıza makyaj yapıp kıyafet seçimi yapıyorsunuz. Menü sayfasında her bir prenses kızın resmi bulunuyor. Resimlerin alt tarafında bulunan makyaj yapma ve giysi giydirme butonları sayesinde 8 aşamalı bir moda dünyasına giriş yapıyorsunuz.

Makyaj yapma bölümlerinde ekranın alt tarafında bulunan ruj, göz makyajı, kirpik çeşidi ve yanaklara sürülen fondaten rengi menü butonları bulunuyor. Her bir menünün içindeki seçenekler ekranın sol tarafında görünüyor. İstediğiniz seçeneği kızın yüzüne uygulamak için seçeneğin üzerine tıklamanız yeterlidir. Sağ alt taraftaki OK butonuna tıklayarak bir sonraki aşamaya geçiş yapabilirsiniz.

Giydirme bölümlerinde ekranın sağ tarafında giysi dolabı ve sol tarafında ise prensesler bulunuyor. Dolabın alt tarafındaki sağ ve sol ok butonlarına tıklayarak dolabın diğer bölmelerine geçiş yapabilirsiniz. Raflarda bulunan seçeneklerin üzerine tıklayıp prensesleri giydirebilirsiniz. Dolaptan prensesler için kıyafet, saç modeli, gözlük, şapka, takı ve çanta seçebilirsiniz. Aynı işlemleri her 4 kız içinde gerçekleştirerek mükemmel elbiseler oyunu oynamayı tamamlayabilirsiniz. 

Yorumlar
Tokatlı Oyun çok güzel fakat elbiseler sanki savaştan kalma gibi bence bu değişebilir 2022-03-28 11:02:10
Yorum Yaz