Top Yuvarlama 3D Oyunu

Rollance Adventure Balls
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Top Yuvarlama 3D Oyunu Nasıl Oynanır ?

Top yuvarlama 3d oyunu oynarken bilgisayarlarda fare yada parmağınızı ekran üzerinde sürükleyerek yuvarlak nesneyi sağa sola ve ileri geri yönlendirerek kontrol ediyorsunuz. 

Parkur ıssız bir adada çeşitli odun ve tahtalar kullanılarak yapılan bir iskeleden oluşuyor. Parkur üzerinde ilerlerken karşınıza keskin virajlar yada boşluklar çıkıyor. Tahta iskeleden aşağı suya düşerseniz yanıyorsunuz ve suya düştüğünüz yerden yeniden doğarak top yuvarlama 3d oyunu oynamaya devam ediyorsunuz. Toplamda 5 tane can hakkınız bulunuyor. Kalan can haklarınızı ekranın sağ üst köşesinden takip edebilirsiniz.

Ayrıca ilerleyen bölümlerde iskelede sabit veya hareketli tuzaklar yada ileri geri hareket eden iskele parçaları karşınıza çıkıyor. Bu tuzaklara yakalanırsanız yada parkurun kenarından aşağı düşerseniz de yanıyorsunuz. Yanmadan parkurda ilerlediğinizde bitiş noktasındaki sandala ulaşıyorsunuz. Sandalın içine girdiğinizde ise bölümü tamamlıyorsunuz ve bir sonraki bölüme geçiş yaparak maceraya devam ediyorsunuz. Bölümleri tamamladıkça puan kazanıyorsunuz. Kazandığınız puanları kullanarak SHOP bölümünden yeni yuvarlak nesneler satın alabilirsiniz.

Yorumlar
isim yok BENCE MÜTİŞ 2021-10-21 19:31:54
Yorum Yaz