Mayo Giydirme Oyunu

Summer Beach Girl
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Mayo Giydirme Oyunu Nasıl Oynanır ?

Mayo giydirme oyunu makyaj yapma ve bikini seçme olmak üzere 2 bölümden oluşuyor. Menü sayfasında kızın portre resmine tıklayarak makyaj yapma işlemini boy resmine tıklayarak ta bikini seçme işlemine başlayabilirsiniz. 

Makyaj yapma bölümlerinde ekranın alt tarafında bulunan göz lensi, ruj, fondaten, makyaj kutusu ve saç modeli seçme menü butonları bulunuyor. Her bir menünün içindeki seçenekler ekranın sol tarafında görünüyor. İstediğiniz seçeneği kızın yüzüne uygulamak için seçeneğin üzerine tıklamanız yeterlidir. Sağ alt taraftaki DONE butonuna tıklayarak bir sonraki aşamaya geçiş yapabilirsiniz.

Giydirme bölümlerinde ekranın sağ tarafında giysi dolabı ve sol tarafında ise prensesler bulunuyor. Dolabın yan tarafındaki sağ ve sol ok butonlarına tıklayarak dolabın diğer bölmelerine geçiş yapabilirsiniz. Raflarda bulunan seçeneklerin üzerine tıklayıp prensesleri giydirebilirsiniz. Dolaptan prensesler için kıyafet, bikini, gözlük, şapka, ayakkabı ve çanta seçerek mayo giydirme oyunu oynamayı tamamlayabilirsiniz. 

Yorumlar
mert ve elif aşkı güzel ama ben ve mert ay 2021-11-12 16:20:06
zehra ve ramazan aşk bu oyunu çok beğendik ben ve aşkım zehra 2019-08-31 20:50:50
Yorum Yaz