Bisiklet Yarışı Oyunu

Cycle Sprint
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Bisiklet Yarışı Oyunu Nasıl Oynanır ?

Bisiklet yarışı oyunu oynarken bilgisayarlarda yukarı aşağı yön tuşlarını kullanarak şerit değiştiriyorsunuz. SPACE boşluk bırakma tuşuna tıklayarak ta daha hızlı pedal çevirerek hızınızı arttırıyorsunuz. Cep telefonları ve mobil tabletlerde sol taraftaki yukarı aşağı ve sağ taraftaki hız arttırma butonlarına tıklayarak aynı işlemleri gerçekleştiriyorsunuz. 

İlk başlarken bisikletin direksiyonunu, gövdesini, tekerleklerini tasarlıyorsunuz. Sporcunuzun kaskını, tişörtünü, taytını ve ayakkabısını seçerek yarışa hazır hale geliyorsunuz. İtalya, İspanya ve Fransa parkurlarında mücadele ediyorsunuz. Her ülkenin değişik pistlerinde mücadele ederek kupaları kazanmaya çalışıyorsunuz.

Her mücadelede parkura en sonda başlıyorsunuz. Teker teker rakiplerinizi geçip derece yapmanız gerekiyor. Yarış esnasında parkurdaki enerji içeceği şişelerini toplayarak direncinizi ve gücünüzü arttırıyorsunuz. Ekrandaki PLAYER göstergesinde kalan gücünüz görünüyor. SPACE tuşuna tıklayarak hızlı pedal çevirip rakiplerinizi geçebiliyorsunuz. Hızlı pedal çevirirken enerjiniz daha çabuk bitiyor. Bunun için yoldaki tüm enerji içeceklerini toplamanız gerekiyor. Her parkur sonunda dereceye girip sıralamada yükselerek bisiklet yarışı oyunu oynamaya devam edebilirsiniz. Her bölümde farklı bir macera yaşayıp eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Yorumlar
NAZIM oyun guzel 2021-01-12 13:14:05
nisa çok güzel 2020-10-19 12:53:07
Sedat harika bir oyun bu hastası oldum her gün oynuyorum. duramıyorum. annem yat diyo ne yatacam bunu oynicam diyorum. 3 gündür yemek yemedim çok güzel oyun. acıktım 2019-06-24 00:09:07
umut güze 2014-01-29 19:54:58
Yorum Yaz