Online Amiral Battı Oyunu

Battleship War Multiplayer
Tam Ekran
Paylaş
Kaydet
Yeniden Oyna
Tam Ekran

Online Amiral Battı Oyunu Nasıl Oynanır ?

Online amiral battı oyunu ile internet üzerinden rastgele bir kişiye karşı yada şifre yolladığın gerçek bir insana karşı deniz savaşı yapıyorsunuz. Bunun için menü sayfasının sağ tarafında üzerinde iki kişi bulunan PLAY butonuna tıklamanız gerekiyor.

Burada karşınıza CHOOSE NICKNAME penceresi geliyor. Text kutusuna bir isim yazıp OK butonuna tıklayın. Sonra karşınıza MATCH LIST penceresi geliyor. OUICK MATCH seçeneğiyle rastgele bir maça başlayın. CREATE MATCH butonuna tıklayarak kendinize bir oda oluşturun. Bu odaya isim ve şifre belirleyip tanıdığınız birisini odaya davet edip online amiral battı oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Eğer bir arkadaşınız size şifre verip sizi kendi odasına davet ederse MATCH LIST penceresine gelmeniz gerekiyor. Bu pencerede arkadaşınızın odası listede görünüyor. Odayı tıkladınızda sizden şifre istiyor. Arkadaşınızdan aldığınız şifreyi girerek amiral battı oynamaya başlayın.

Menü sayfasının sol tarafında üzerinde bilgisayar resmi bulunan PLAY butonuna tıkladığınızda bilgisayara karşı savaş yapıyorsunuz. Burada da karşınıza CLASSIC ve ADVANCED olmak üzere 2 tane seçenek çıkıyor. ADVANCED seçeneğiyle saldırılar bombardıman uçaklarıyla efeklendirilmiştir. 

Savaş yapılan alan 14x14 karelerden oluşuyor. Bu karelere 6 tane savaş gemisini karşılıklı olarak yerleştirin. Sağ tarafta bulunan butonlar yardımıyla gemileri isterseniz çevirebilirsiniz. Yine sağ tarafta bulunan rastgele yerleştir butonuna tıklayarak yerleştirme işlemini bilgisayara bırakabilirsiniz.

Her defasında vursanızda vurmasanızda bir defa atış hakkınız bulunuyor. Sizin gemileriniz ekranın sol tarafında düşman gemileri ise ekranın alt tarafında görünüyor. Buradan gemilerin vurulup vurulmadığını takip edebilirsiniz. Stratejik atışlar yapıp düşman gemilerini etkisiz hale getirerek deniz savaşını kazanın. 

Yorumlar
UMUTCANBABA harika oyun 2023-12-28 13:07:22
AYAĞINI ÇARPTIĞIN MASANIN KÖŞESİ OYUN MÜKEMMEL ABİCİM 2021-04-25 09:14:43
ata GÜZEL 2021-02-23 16:20:49
BENİ HERŞEYDE YENEN İNSAN mükemmel 2021-02-22 14:45:27
tayfa iyi oyun 2020-12-22 22:20:01
ALEYNA TİLKİ güzel ama uzun 2020-06-16 13:12:39
Yorum Yaz